Twee vuurwapens gevonden bij preventieve controle in Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie twee vuurwapens aangetroffen in de buddyseats van twee scooters. Dit heeft de politie vandaag bekend gemaakt.

Agenten wilden een bestuurder van een scooter preventief fouilleren op het Stadhuisplein in Rotterdam. In de buddyseat van een scooter troffen agenten een tasje aan met daarin een vuurwapen en een paspoort.

De bestuurder, een 29–jarige Rotterdammer, is hierop direct aangehouden. Ook werd de scooter die naast de scooter van de verdachte stond gecontroleerd. Ook daarin vonden agenten die nacht een vuurwapen en een paspoort.

Zondag zijn rechercheurs aan de slag gegaan om de eigenaar van de andere scooter te achterhalen en met succes. De andere verdachte, een 31-jarige Rotterdammer, kon zondag worden aangehouden. De recherche heeft de zaak verder in onderzoek.

- Advertisement -

Gerelateerd