Uitslaande brand in olievatenbedrijf Isarweg Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – In een bedrijf waar onder andere olievaten worden gemaakt is dinsdag rond het middaguur een forse brand uitgebroken. De brand gaat gepaard met forse rookontwikkeling die in de richting van Rozenburg en Maassluis trekt. De brandweer heeft opgeschaald naar zeer grote brand met GRIP-1.

Moeite met brandbestrijding

De brandweer heeft moeite om de brand te bestrijden. Het lukt niet meer om het pand binnen te gaan. De enige mogelijkheid is om de vlammen een gat in het dak te laten maken waardoor de brand van buitenaf bestreden kan worden. De omgeving van het bedrijf is inmiddels ontruimd.

De brandweer is uitgerukt met meerdere brandweerploegen. In de omgeving zijn onder andere meetploegen op pad gestuurd om te kijken of er geen schadelijke stoffen vrijkomen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd