Duikers vinden mes in onderzoek naar steekpartij Basrastraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Afgelopen maandag hebben duikers van de politie een mes aangetroffen in het water aan de Varnasingel in Rotterdam. De politie was op zoek naar het mes in verband met een steekpartij waarbij een 55-jarige man gewond raakte toen hij een ruzie wilde sussen.

Het slachtoffer probeerde 17 augustus een ruzie te sussen, de jongeren waren daar niet van gediend waarop de man werd gestoken. De man probeerde de groep jongens uit elkaar te halen, dat moest hij bekopen met een forse steekwond waarvoor hij met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht.

De politie ging op zoek in de sloot vlakbij het incident en vond uiteindelijk een mes. Nader onderzoek moet uitwijzen of dit mes ook is gebruikt.

De politie hoopt nog in gesprek te komen met getuigen die zich nog niet hebben gemeld.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd