Vrouw (90) van fiets geduwd en breekt heup Hesseplaats Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 90-jarige vrouw heeft op 31 augustus haar been gebroken nadat ze op de Pearl Buckplaats vlak bij het metrostation Hesseplaats van haar fiets is geduwd. De politie is op zoek naar een vrouw die vertelde alles te hebben zien gebeuren.

De vrouw fietste rond 15.00 uur op haar elektrische fiets langs het winkelcentrum de Hesseplaats, ze sloeg rechtsaf en werd ze terwijl ze metrobaan overreed door een man expres geduwd. Ze kwam op de rails van de metro terecht en brak haar heup.

- Advertisement -

De vrouw zelf dacht in eerste instantie dat ze was aangereden door de fietser, maar getuigen verklaarden dat ze expres was geduwd. Één van de getuigen die alles heeft gezien heeft zich over het slachtoffer ontfermd totdat de ambulancemedewerkers ter plaatse waren.

De vrouw leefde tot voor de val nog volledig zelfstandig, ze moet nu heel lang naar revalidatiecentrum om te herstellen van de heupoperatie. Het is volgens de politie nog maar de vraag of ze nog wel kan terugkeren naar haar eigen woning.

De politie is een onderzoek gestart en heeft inmiddels camerabeelden van het incident. Die kunnen nog niet worden vrijgegeven in dit stadium van het onderzoek. In deze fase van het onderzoek wil de politie heel graag in contact komen met de onbekend gebleven getuige, de vrouw die woensdag 31 augustus om 15.00 uur als eerste sprak met de gevallen vrouw bij de fietsoversteekplaats bij metrostation Hesseplaats (aan de kant van de loempiakraam).

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Fremantle Highway aangekomen in Rotterdamse haven

Europoort Rotterdam - Zaterdagochtend 23 september rond 10.01 uur is de Fremantle Highway aangekomen in de Rotterdamse Haven....

Man in been gebeten door loslopende herdershond in stationshal Rotterdam-Centraal

Rotterdam - Zaterdagochtend 23 september rond 6.00 uur is een man gewond geraakt nadat hij door een loslopende...

Drie gewonden na steekpartij in Rotterdam-Centrum

Rotterdam - Zaterdagnacht 23 september rond 5.37 uur zijn er bij een steekpartij in Rotterdam-centrum drie personen gewond...

Politie houdt tweede verdachte (17) aan voor schietpartij Jonker Fransstraat Rotterdam

Rotterdam - In het onderzoek naar een schietincident dat op 14 mei 2023 plaats vond op de Jonker...