Man zwaargewond na ongeval Abram van Rijckevorselweg Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een man is in de nacht van zaterdag op zondag zwaargewond geraakt na een aanrijding met een auto. Het slachtoffer stak plots op een plek waar dat niet mag de Abram van Rijckevorselweg in Rotterdam over, de automobilist kon niet meer stoppen en reed de man aan.

Het slachtoffer kwam met een harde klap tegen de auto aan en belandde op de weg, hij raakte zwaargewond. Het slachtoffer is behandeld door ambulance- en traumapersoneel en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval. De auto is in beslag genomen. Volgens omstanders heeft de automobilist geen kans gehad om te remmen en reed deze de normale snelheid.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd