Twee doden in woning Verschuringstraat Gorinchem, politie sluit misdrijf niet uit

Date:

Share post:

- Advertisement -

Gorinchem – In een woning aan de Verschuringstraat in Gorinchem is zondagavond rond 18.00 uur het stoffelijk overschot van een man (48) en een vrouw (54) aangetroffen. Hulpverleners reageerden in eerste instantie op een melding van stankoverlast en een melding van familie.

De politie werd met de brandweer meegestuurd, maar eenmaal in de woning bleek er sprake te zijn van een overleden persoon. Toen hulpverleners verder de woning doorzochten werd nog een tweede lichaam aangetroffen. De politie maakte direct na de vondst een plaats delict van de woning.

Een groot aantal agenten is ter plaatse gekomen, forensisch medewerkers hebben uitgebreid onderzoek verricht. De politie houdt rekening met een mogelijk misdrijf.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd