Man (18) zwaargewond na schietpartij Schilperoortstraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een 18-jarige man is afgelopen nacht zwaargewond geraakt door een schietpartij aan de Schilperoortstraat in Rotterdam. De politie werd afgelopen nacht rond 03.30 uur gealarmeerd voor het schietincident, het slachtoffer werd vervolgens thuis in zijn woning aan de Clemensstraat aangetroffen.

De man kwam zwaargewond thuis waarop familieleden de ambulancedienst alarmeerden. Deze hebben het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie is vervolgens een onderzoek gestart en heeft onder andere in de Schilperoortstraat en het parkje aan de Gouwstraat sporenonderzoek verricht.

De politie komt graag in contact met getuigen, ook willen zij weten of er camerabeelden in de omgeving beschikbaar zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan een videodeurbel of een lopende dashcam in een auto.

Melden kan via de opsporingslijn op 0800-6070. Ook als u anoniem wil blijven zijn er verschillende mogelijkheden via TCI (088 – 661 77 34) of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd