Gewonde na overval woning Pirandellostraat Rotterdam, slachtoffers ook aangehouden

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Twee mannen van 45 en 50 jaar oud zijn woensdagavond door drie mannen in een woning aan de Pirandellostraat in Rotterdam overvallen. De overvallers dreigden met een vuurwapen en sloegen er één van de slachtoffers mee.

Het slachtoffer raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. De overval zelf is vermoedelijk niet uit de lucht komen vallen, de politie meldt dat ook de slachtoffers zijn aangehouden. In de woning is vermoedelijk drugs aangetroffen. De Forensische Opsporing is een onderzoek gestart. Er wordt onderzocht of de overval gelinkt kan worden aan de gevonden drugs.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd