Man (27) die moeder en kinderen doodreed in Oud-Gastel blijft nog drie maanden vastzitten

Date:

Deel bericht:

Breda – De 27-jarige man die verdacht wordt van het veroorzaken van een dodelijk verkeersongeluk op de Blauwhekken in Oud-Gastel blijft de komende drie maanden vastzitten, dat heeft de raadkamer van de rechtbank Zeeland-West-Brabant bepaald.

De man wordt verdacht van roekeloos rijgedrag. Hij reed op 2 september een moeder (39), haar zoon (8) en dochter (10) dood. Ook een andere inzittende, een vrouw van 42 kwam om het leven. De dochter van deze vrouw raakte gewond, maar overleefde het ongeval.

- Advertisement -

De man reed in een gehuurde Duitse auto, de slachtoffers in een kleine Toyota. De klap is zo immens hard geweest dat de vier slachtoffers om het leven kwamen. De man die afkomstig is uit Roosendaal werd op de dag zelf al aangehouden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd