Nederlander (33) komt om het leven na bergwandeling in Oostenrijk

Date:

Share post:

- Advertisement -

Innsbruck – Hulpverleners hebben woensdag aan het einde van de middag het lichaam gevonden van een 33-jarige Nederlander. De man is vermoedelijk om het leven gekomen tijdens een wandeltocht op de 2800 meter hoge Gamskogel in Oostenrijk. De man is er vermoedelijk vanaf gevallen.

De partner van het slachtoffer sloeg alarm toen de man niet op het afgesproken moment was aangekomen op zijn bestemming. Reddingsdiensten gingen naar de man op zoek en troffen zijn lichaam onderaan een bergwand aan. Hij was toen reeds overleden. Met behulp van een helikopter is het lichaam van de man geborgen.

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd