Ruim 200 scooter gecontroleerd tijdens controles in Rotterdam Delfshaven

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie heeft woensdag op verschillende locaties in Delfshaven scooters gecontroleerd. In totaal werden 200 bromfietsers en scooterrijders langs de kant gezet voor onder andere een snelheidsproef op de rollerbank.

Diverse bekeuringen werden er uitgeschreven voor onder meer een te hoge constructiesnelheid, rijden zonder rijbewijs of helm. Maar ook het rijden door rood en het vasthouden van een mobiele telefoon werd regelmatig uitgeschreven.

Het is niet de eerste keer dat er binnen de eenheid Rotterdam op dergelijke wijze wordt gecontroleerd. Bij grote geplande controles is het altijd tientallen keren raakt, scooterrijders zijn zich waarschijnlijk niet bewust van de gevaren die hun rijgedrag met zich meebrengt.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd