Man wordt ontvoerd om geldbedrag te pinnen Hofhoek Poortugaal

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een man is vrijdagmiddag rond 17.30 uur met geweld nabij een metrostation op de Hofhoek in Poortugaal een auto ingetrokken en mishandeld. Het slachtoffer werd daarna ontvoerd door zijn belagers.

Agenten werden door een oplettende burger gealarmeerd, die belde de politie toen hij zag dat de man de auto in werd getrokken waarop het voertuig wegreed. Agenten gingen naar de man en de verdachten op zoek.

Het slachtoffer werd teruggevonden op de Ridderkerkstraat in Rotterdam. Hij verklaarde daar aan agenten dat hij een bedrag heeft moeten pinnen en af heeft gestaan aan de mannen. De mannen sloegen daarna op de vlucht in de richting van de Pascalweg.

De politie hoopt dat mensen iets hebben gezien, en roept getuigen op zich bij hen te melden.

Signalement

De verdachten zijn gevlucht in een zwarte Hyundai. Het gaat om een man en een vrouw. De man heeft een donkere huidskleur met vlechtjes in zijn haar en is rond de 25 jaar oud.
De man droeg donkere kleding. De vrouw is blank en heeft donkerbruin haar.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd