Politie lost waarschuwingsschot bij vermoedelijk uithaalactie Beerweg Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie heeft donderdagavond op de Beerweg op de Maasvlakte in Rotterdam een waarschuwingsschot gelost bij de aanhouding van drie verdachten. Drie mannen werden met een taxi afgezet en klommen over het hek bij een containerterminal.

Agenten waren snel ter plekke en wisten de mannen op te sporen. Toen ze terugkwamen werden ze opgewacht en besloot de politie ze aan te houden. De instructies die hierbij werden gegeven werden niet opgevolgd waarop de politie een waarschuwingsschot loste.

De agenten hielden een 17-jarige jongen uit Rhoon, een 16-jarige jongen uit Hoogvliet en een 23-jarige man uit Rotterdam aan. Bij hen is geen drugs aangetroffen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd