Slachtoffers woningoverval geen verdachte meer, politie zoekt getuigen Pirandellostraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van een gewelddadige woningoverval in de Pirandellostraat in Rotterdam. Twee mannen van 45 en 50 jaar oud werden door drie andere mannen in een woning overvallen. Daarbij werd het 45-jarige slachtoffer gesloten met het vuurwapen waardoor hij gewond raakte.

Tijdens het onderzoek werd er vermoedelijk drugs aangetroffen in de woning. Uit onderzoek is gebleken dat er geen sprake is geweest van drugs. De slachtoffers van de woningoverval zijn daarop weer heengezonden.

De overvallers zijn er tijdens de overval er vandoor gegaan met een onbekend geldbedrag. Helaas is er een slechts een beperkt signalement bekend bij de politie. De politie roept getuigen op om zich te melden als ze op woensdagavond rond 19.00 uur iets opvallends hebben gezien.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd