Man gewond na schietpartij, politie lost waarschuwingsschot Pompenburg Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een man is afgelopen nacht gewond geraakt bij een schietpartij op de Pompenburg in Rotterdam. Een 25-jarige man uit Rotterdam is aangehouden als verdachte en een vuurwapen is in beslag genomen.

Het slachtoffer kreeg ruzie met een andere man en werd vervolgens meerdere keren ter hoogte van de ingang van de parkeergarage. Agenten op het politiebureau van Doelwater hoorden zelf de schoten en gingen er gelijk op af.

Ter hoogte van de ingang werd het slachtoffer aangetroffen. Hij werd met spoed maar aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte werd in de omgeving aangetroffen, hij luisterde niet naar de instructies van de politie waarop er een waarschuwingsschot is gelost.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd