Man (71) overleden nadat hij achter berover aan ging en onwel werd bij Rotterdam-Keizerswaard

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De 71-jarige man die afgelopen zaterdag onwel werd en moest worden gereanimeerd is overleden. De man werd kort daarvoor op het Keizerswaard beroofd en ging met succes achter zijn eigen berover aan. Een vrouw werd aangehouden doordat omstanders ingrepen.

De man zakte echter in elkaar en werd door omstanders en hulpverleners gereanimeerd. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar is alsnog overleden.

De politie hield een 43-jarige vrouw aan, zij zit nog altijd vast. Ze bedreigde de man met een groot vleesmes. Dit mes is door de politie in beslag genomen. De politie is een onderzoek gestart om te kijken of de dood van de man verband houdt met de beroving.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd