Voordeur van jong gezin beschoten Zwaanshals Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een man heeft afgelopen nacht op het Zwaanshals in Rotterdam de voordeur van een woning van een gezin met jonge kinderen beschoten. Het schietincident werd rond 01.20 uur gemeld bij de politie.

De bewoners en omwonenden van het pand hoorden drie knallen, kort hierna zagen ze dat er een man was weggevlucht vanuit het portiek. Naar de man is nog gezocht, maar deze is niet meer aangetroffen.

- Advertisement -

De man heeft voordat hij de schoten heeft kunnen lossen eerst het raam van de portiekdeur vernield. Hierna is hij naar de derde etage gegaan om de voordeur van de woning te beschieten.

In de straat staat een beveiligingscamera van de gemeente Rotterdam. Deze is neergezet omdat het gezin mogelijk al langer wordt bedreigd.

 

 

Rotterdam – In de nacht van zondag 18 op maandag 19 september is de voordeur van een woning aan de Zwaanshals in Rotterdam beschoten.

Omstreeks 01:20 hoorde bewoners en omwonende van een portiek aan de Zwaanshals drie harde knallen. Toen er gekeken werd waar de knallen vandaan kwamen werd een man in het zwart gezien die de portiek uit vluchtte.

Op de derde etage bleek de voordeur van een woning met een gezin beschoten te zijn door de verdachte. Om de portiek in te komen had de verdachte eerst het raam van de portiekdeur vernield om binnen te komen.

Volgens omwonenden woont er in de woning die beschoten is een vrouw met meerdere jonge kinderen, op straat staat een mobiele gemeentecamera die daar geplaatst zou zijn omdat het gezin al langere tijd bedreigd wordt.

De politie heeft de straat afgezet als Plaats Delict (PD) en gezocht naar sporen. In de portiek zouden drie hulzen zijn veiliggesteld door de FO (Forensische Opsporing). De FO heeft ook de vernielde ruit op beeld gebracht en overige sporen vastgelegd.

De politie vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Gevluchte Spanjaard (36) in Rotterdam aangehouden na eerder ongeval bij Den Hoorn

Regio - Zondagmiddag 3 maart heeft de Politie een 36-jarige man uit Spanje aangehouden, nadat hij eerder op...

Lading van vuilniswagen vliegt in de brand Anatole Franceplaats Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 1 maart rond 15.35 uur is er brand uitgebroken in een vuilniswagen aan de Anatole...

Stoffelijk overschot vermiste man aangetroffen bij woning Noordsingel Rotterdam

Rotterdam - Vrijdag ochtend heeft de politie het stoffelijk overschot van een man aangetroffen bij een woning aan...

Binnenvaartschip met containers vaart tegen Willemsbrug en verliest containers

Rotterdam - Vrijdagochtend om 07:35 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident bij de Willemsbrug in Rotterdam....