Voordeur van jong gezin beschoten Zwaanshals Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een man heeft afgelopen nacht op het Zwaanshals in Rotterdam de voordeur van een woning van een gezin met jonge kinderen beschoten. Het schietincident werd rond 01.20 uur gemeld bij de politie.

De bewoners en omwonenden van het pand hoorden drie knallen, kort hierna zagen ze dat er een man was weggevlucht vanuit het portiek. Naar de man is nog gezocht, maar deze is niet meer aangetroffen.

De man heeft voordat hij de schoten heeft kunnen lossen eerst het raam van de portiekdeur vernield. Hierna is hij naar de derde etage gegaan om de voordeur van de woning te beschieten.

In de straat staat een beveiligingscamera van de gemeente Rotterdam. Deze is neergezet omdat het gezin mogelijk al langer wordt bedreigd.

 

 

Rotterdam – In de nacht van zondag 18 op maandag 19 september is de voordeur van een woning aan de Zwaanshals in Rotterdam beschoten.

Omstreeks 01:20 hoorde bewoners en omwonende van een portiek aan de Zwaanshals drie harde knallen. Toen er gekeken werd waar de knallen vandaan kwamen werd een man in het zwart gezien die de portiek uit vluchtte.

Op de derde etage bleek de voordeur van een woning met een gezin beschoten te zijn door de verdachte. Om de portiek in te komen had de verdachte eerst het raam van de portiekdeur vernield om binnen te komen.

Volgens omwonenden woont er in de woning die beschoten is een vrouw met meerdere jonge kinderen, op straat staat een mobiele gemeentecamera die daar geplaatst zou zijn omdat het gezin al langere tijd bedreigd wordt.

De politie heeft de straat afgezet als Plaats Delict (PD) en gezocht naar sporen. In de portiek zouden drie hulzen zijn veiliggesteld door de FO (Forensische Opsporing). De FO heeft ook de vernielde ruit op beeld gebracht en overige sporen vastgelegd.

De politie vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd