Auto wordt geraakt bij schietpartij J.P Heijeplein in Dordrecht

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een belaging en beschieting op een voertuig op de J.P. Heijeplein in Dordrecht. Er zijn geen slachtoffers gewond geraakt, de verdachten zijn op de vlucht geslagen.

Het is maandagavond omstreeks tien uur in de avond als een bestuurder van een voertuig samen met vier andere inzittenden in de auto stilstaat bij een eethuis. Vervolgens zien ze dat er meerdere auto’s vlak achter hun auto stilstaan. Een daarvan is een witte Volkswagen

- Advertisement -

Al snel komen er vier jongens voor de auto van de slachtoffers staan. Zij proberen de ramen van het voertuig in te slaan. Vervolgens wordt er ook geschoten op de auto. Nadat de daders weer wegrijden, slaan de slachtoffers meteen alarm. Zij zijn gelukkig niet gewond geraakt, maar wel enorm geschrokken.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over dit incident en/of de verdachten. Op dit moment wordt er sporenonderzoek gedaan en zijn we in gesprek met getuigen, maar alle informatie is welkom. Ook camerabeelden van het incident ontvangt de politie heel graag.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Verdachten schietpartij Dordrecht nog altijd vast

Dordrecht - Op het Stationsplein in Dordrecht heeft op 9 april een schietpartij plaatsgevonden. Niemand raakte gewond. Agenten...

Zeven aanhoudingen na schietpartij Stationsplein Dordrecht

Dordrecht - De politie heeft dinsdagavond zeven verdachten aangehouden na een schietpartij in de omgeving van het Stationsplein...

Brandweer rukt uit voor brand in crematorium Essenhof Dordrecht

Dordrecht - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een brand op het dak van een crematorium op de...

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhoudingen verdachten drugs- en vuurwapenhandel in Dordrecht

Dordrecht - Dinsdagmiddag zijn op de Abraham Kuyperweg in Dordrecht twee jongens aangehouden op verdenking van vuurwapenhandel. Het...