Man (38) opgepakt voor ernstig mishandelen politieagent in Leeuwarden

Date:

Deel bericht:

Leeuwarden – Een 38-jarige man uit Dronten is afgelopen weekend aangehouden voor het ernstig mishandelen van een politieagent in de binnenstad van Leeuwarden. Wat er precies is gebeurd is niet bekend.

De agent ging in de nacht van zaterdag op zondag op een melding van een agressieve groep personen af aan het Ruiterskwartier in Leeuwarden. Een aantal mensen gedroegen zich tegen over de portiers van een horecazaak agressief. De agent wilde de situatie weer tot rust brengen maar werd daarbij ernstig mishandeld.

- Advertisement -

De agent voelde zich zo ernstig in het nauw gedreven dat hij onder andere pepperspray heeft ingezet om de verdachte aan te houden. Toegesnelde collega’s hebben de agent assistentie geboden. De man zit nog vast en wordt verhoord.

De politie roept eventuele getuigen op om zich te melden, volgens hen worden twee personen die het incident hebben gefilmd ook gezocht als getuigen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Zwaargewonde na schietpartij in Leeuwarden, verdachte aangehouden

Leeuwarden - Donderdagmiddag heeft er een schietincident plaatsgevonden in of nabij een woning aan de Eikenstraat. Hierbij raakte...

Dode en twee gewonden bij steekpartij Tweebaksmarkt Leeuwarden

Leeuwarden - Bij een steekpartij in een woning aan de Tweebaksmarkt in Leeuwarden is afgelopen nacht één persoon...