Mannen in eigen auto beroofd Poolsterstraat Spijkenisse

Date:

Share post:

- Advertisement -

Spijkenisse – Twee mannen zijn woensdagmorgen rond 04.30 uur beroofd terwijl zij in een geparkeerde auto zaten. De beroving vond plaats in de wijk Sterrenkwartier aan de Poolsterstraat in Spijkenisse. Het tweetal werd benaderd door drie mannen die langs de auto liepen.

De verdachten vonden volgens de politie de auto wel mooi, toen ze een kijkje binnenin de auto wilden nemen trok één van de mannen een vuurwapen en bedreigden de inzittenden. Zij moesten inzittenden afstaan waarop de verdachten op de vlucht sloegen. De politie is op zoek naar drie donkergetinte verdachten in de leeftijd van 18 – 20 jaar.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd