Ruim 40 bekeuringen voor negeren verboden rijstrook ‘s-Gravendijkwal Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie heeft woensdagmiddag ruim 40 bekeuringen uitgedeeld aan automobilisten die de afgesloten rijstrook op de ‘s-Gravendijkwal in Rotterdam negeerden. De rijstrook mag alleen gebruikt worden door hulpverleningsvoertuigen.

Veel automobilisten kiezen ervoor om over de rijstrook te rijden in geval van drukte. Ze proberen op die manier de file te omzeilen. Echter kwamen ze dit keer aan het eind van de rijstrook een politieagent tegen.

De file die ze net hadden vermeden werd bekeurd met een boete van 150 euro exclusief administratiekosten. De tijdwinst was ook daar gelijk verloren mee gegaan. Bestuurders die wel in de file bleven staan konden de actie van de politie erg waarderen.

 

- Advertisement -

Gerelateerd