Vrouw zeer ernstig gewond na aanrijding, familie zoekt getuigen Kralingse Zoom Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een vrouw is woensdagmorgen rond 10.15 uur zeer ernstig gewond geraakt door een aanrijding met een auto op de Kralingse Zoom in Rotterdam. Het slachtoffer raakte zeer ernstig gewond en is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Familie van het slachtoffer roept op Facebook getuigen op om zich te melden wat er precies is gebeurd. De vrouw ligt met ernstig hersenletsel op de Intensive Care. Vanwege de wet op privacy kan de politie niet veel delen met de familie op dit moment. Ze willen wel graag weten of mensen eerste hulp hebben geboden of het ongeluk hebben zien gebeuren.

Neem contact met de familie op via Facebook

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd