Bewoners opnieuw opgeschrikt door brandstichting Van Coehoornschans Zoetermeer

Date:

Share post:

- Advertisement -

Zoetermeer – Bewoners aan de Van Coehoornschans in Zoetermeer zijn afgelopen nacht opnieuw opgeschrikt door een poging tot brandstichting. Rond 01.00 uur is er geprobeerd om een auto naast een woning in brand te steken.

Niet zo lang geleden ging er al een vuurwerkbom af voor de deur van dezelfde woning. Vannacht wist de brandweer te voorkomen dat de auto volledig in brand vloog en daardoor verloren zou gaan. Voor bewoners zit de schrik er goed in, zij denken dat er sprake is van een gerichte persoonlijke aanslag, zeggen omwonenden tegen Omroep West.

De politie is een onderzoek gestart en heeft sporen veiliggesteld.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd