Politie vindt 4800 koekjes gevuld met hennep in bakkerij Koolhovenstraat Schiedam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Schiedam – De politie heeft zondag 20 september een 53-jarige Rotterdammer en een 39-jarige Schiedammer aangehouden na de vondst van 4800 koekjes gevuld met hennep. De vondst kwam boven water na een lopend onderzoek in de handel van softdrugs. De koekjes werden gevonden bij een controle in een bakkerij aan de Koolhovenstraat in Schiedam.

Agenten vonden 4800 koekjes die gevuld waren met hennep. In een opslag loods werden nog eens tientallen dozen met koekjes aangetroffen. Ook werd er voor bijna 90.000 euro aan content aangetroffen. De politie heeft de twee mannen aangehouden en blijven verdachte, maar zijn inmiddels wel heengezonden. De goederen zijn vernietigd, het geld is in beslag genomen.

De gemeente Schiedam, Openbaar Ministerie en politie werkten samen in dit onderzoek waarbij de verdachten en hun bijzondere bakkerspraktijken eerder dit jaar in beeld kwamen. Het leidde afgelopen zondag naar de bijzondere vondst.

- Advertisement -

Gerelateerd