191 miljoen euro aan cocaïne onderschept in Belgische vrachtwagen bij Barendrecht

Date:

Share post:

De politie kreeg afgelopen zaterdag een tip dat ter hoogte van Barendrecht een vrachtwagen met Belgisch kenteken reed waar vermoedelijk een flinke lading drugs in zat verstopt. In de vrachtwagen bleek 1822 kilo cocaïne te zitten.

Agenten haalden de vrachtwagen van de weg en controleerden de container. Direct vielen er honderden blokken met cocaïne op straat. Direct daarop werd het Team Bijzonder Bijstand (TBB) door de politie ingezet om de drugsvangst te beveiligen.

- Advertisement -

De vrachtwagen werd naar een speciaal terrein in de Rotterdamse haven gereden waar de cocaïne met een gewicht van 1822 kilo in de vrachtwagen waren opgeslagen. De straatwaarde bedraagt maar liefst ruim 191 miljoen euro. De drugs is vernietigd.

De vrachtwagen werd bestuurd door een 28-jarige Roemeen. Hij is aangehouden en wordt dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd