Drone met drugs en telefoon onderschept bij gevangenis Dordrecht

Date:

Share post:

Dordrecht – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee personen opgepakt die probeerden bij de gevangenis in Dordrecht een telefoon en een zakje drugs met een drone over de gevangenis muren probeerden te smokkelen. De twee werden opgemerkt door het gevangenispersoneel.

De mannen in de auto werden in de gaten gehouden. Het viel op dat ze met iets bezig waren, de politie werd gealarmeerd die het tweetal in de auto controleerden. Naast de auto stond een drone klaar met daaronder vastgebonden een zakje met een telefoon met een oplader en een zakje drugs.

- Advertisement -

De twee mannen zijn aangehouden, en de drone met goederen is in beslag genomen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd