Man (37) overleden nadat hij door beveiligers evenemententerrein is afgezet

Date:

Share post:

Breda – Een 37-jarige Poolse man is zaterdag 17 september tijdens een evenement om het leven gekomen. De man werd door beveiligers van het terrein gezet nadat hij overlast zou hebben veroorzaakt. Zes beveiligers werkten hem naar de grond, en bij aankomst van de politie bleek de man geen ademhaling meer te hebben.

Hulpverleners zijn gestart met de reanimatie en hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie meldt dat de man afgelopen week is overleden. De zes beveiligers zijn aangehouden, vier van hen zijn inmiddels verhoord en weer vrijgelaten. De andere twee worden op een later tijdstip verhoord.

- Advertisement -

Het is onduidelijk waardoor de man om het leven is gekomen. De politie houdt alle opties nog open, maar vier van de zes beveiligers worden wel verdacht van betrokkenheid.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd