Vrouw slaat agent in het gezicht in Rennesse

Date:

Deel bericht:

Renesse – De politie heeft zondagavond een vrouw aangehouden nadat zij een agent vol in het gezicht heeft geslagen. De vrouw veroorzaakte in dronken toestand flink wat overlast. De vrouw gilde door brievenbussen aan de Mauritsweg en schold voorbijgangers uit.

Agenten vonden de vrouw in een tuin, ze lag in de regen en wilden haar naar binnen brengen. Toen ze rechtop was geholpen sloeg ze één van de agenten met haar vuist in het gezicht. De vrouw werd aangehouden en mocht overnachten in het politiehotel.

- Advertisement -

De agent liep verwondingen op en is door een arts gecontroleerd. Hij heeft aangifte gedaan.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Gewonde nadat man twee keer terras in Renesse op rijdt

Renesse - De politie heeft afgelopen nacht een man aangehouden die expres twee keer het terras van een...