Huishoudelijk hulp (41) opgepakt die 15.000 euro opnam met pinpas van vrouw (87) uit Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een 87-jarige dame uit Rotterdam is deze zomer slachtoffer geworden van pinpas-fraude. Haar huishoudelijke hulp bleek haar pinpas te hebben gestolen en over een aantal weken tijd in totaal bijna €15.000,- te hebben gepind. Afgelopen zondag werd de 41-jarige vrouw uit Rotterdam aangehouden met de pinpas van de hoogbejaarde dame op zak. Zij is in verzekering gesteld.

Halverwege deze zomer was het slachtoffer haar pinpas kwijt. Gezien de leeftijd van deze dame was dat niet gelijk alarmerend. Totdat een familielid zag dat er heel veel keren een groot bedrag was gepind in korte tijd met een totaal van €14.500,- euro. De pinpas werd geblokkeerd en uiteraard volgde een aangifte.

- Advertisement -

Gezien deze laffe zaak, nam de politie dit hoog op en startte een onderzoek. Camera-beelden van de gebruikte pinautomaten leidde naar de verdachte; de huishoudelijke hulp van het slachtoffer. Zij kon door herkenning van de politie zondag worden aangehouden. Bij fouillering bleek ze de pinpas van het slachtoffer nog bij zich te hebben.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd