Met meer dan 900km file drukste ochtendspits van dit jaar

Date:

Share post:

Vond je het vanmorgen ook vrij druk op de weg? Dan was je niet de enige die dit heeft ondervonden. Vanmorgen stond er rond 08.40 uur 923km file op de Nederlandse wegen. Vooral rondom Rotterdam en Amsterdam was het erg druk.

Tussen Gorinchem en Rotterdam ontstond er door een ongeluk met een vrachtwagen een behoorlijke file. Dat leverde ruim een uur vertraging op voor reizigers richting Rotterdam. Ook tussen Arnhem en Veenendaal kon men slechts stapvoets rijden, al het verkeer werd na een ongeluk over de vluchtstrook geleidt. Ook ontstonden er aanrijding op de A1 tussen Amsterdam en Amersfoort, en ging het eveneens mis op de A2 bij Veghel.

- Advertisement -

Rond 09.15 uur was het grootste fileleed verdwenen, toen stond er nog ruim 500 kilometer file. Afwachten hoe de terugreis naar huis gaat worden vandaag.

- Advertisement -

Gerelateerd