Flinke brand bij boer Bas Tiendweg-West Ouderkerk aan den IJssel

Date:

Share post:

Ouderkerk aan den IJssel – Een uitslaande brand heeft afgelopen nacht voor veel schade gezorgd bij kaasboerderij Boer Bas aan de Tienweg West in Ouderkerk aan den IJssel. Rond 02.45 uur werd de brand ontdekt, bij aankomst van de brandweer was er sprake van een uitslaande brand in een bijgebouw.

De brandweer wist het vuur in het winkelgedeelte snel te blussen. Door snel handelen wist de brandweer overslag naar het woonhuis met rietenkap te voorkomen. Door de hitte sprongen wel de ramen van de woning. De schade aan de winkel is wel behoorlijk groot. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan.

- Advertisement -

Door de brand is de Kaasboerderij Boer Bas tot nader bericht gesloten.

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd