Grote brand in sporthal ROC Mondriaan Helenastraat Den Haag onder controle

Date:

Share post:

Den Haag – In de gymzaal van het ROC Mondriaan aan de Helenastraat in Den Haag heeft donderdagavond rond 18.30 uur korte tijd een felle brand gewoed. De brand ging gepaard met flink wat rookontwikkeling en de brandweer schaalde snel op naar zeer grote brand.

Eenmaal ter plekke bleek de brand zelf gelukkig mee te vallen, en breidde deze niet fors uit. Omdat de brandweer wel dacht dat de brand veel groter kon worden, werd er een groot watertransport in gereedheid gebracht. De brand kon van zowel binnen als buiten worden bestreden, waardoor de brandweer uitbreiding kon voorkomen.

- Advertisement -

Rond 20.15 uur werd de brandhaard gevonden geblust. De schade in het pand lijkt in het ondanks de omvang van de brand mee te vallen. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd