Twee verdachten aangehouden na achtervolging in Rotterdams havengebied

Date:

Share post:

Rotterdam – In de nacht van woensdag op donderdag 29 september heeft de politie twee personen aangehouden na een achtervolging in de omgeving van de Rotterdamse haven.

Agenten waren in de omgeving bezig met hun dienst toen een voertuig voorbij reed die voldeed aan een eerder signalement. Hierop besloten de dienders het voertuig te stoppen voor een nadere controle.

- Advertisement -

Achtervolging
De inzittenden van de auto bleken duidelijk geen zin te hebben in dat idee en besloten ervandoor te gaan. Iets verderop kwam de auto tot stilstand en gingen de twee inzittenden te voet verder.

Na een korte achtervolging kon de eerste verdachte worden aangehouden. De tweede was een bosperceel ingegaan. Met meerdere collega’s werd het perceel omsingeld en kon de zoektocht beginnen.

Sloot
Na zoekslagen van ruim een half uur troffen de agenten ook de tweede verdachte aan in de rietkraag van een sloot. Vanwege het tijdbestek dat de verdachte in het water zat, is hij nagekeken door de medewerkers van een ambulance.

De verdachten zitten vast en de politie doet nader onderzoek. Er zijn geen mededelingen gedaan over waarom de verdachten op de vlucht waren geslagen en waarvoor het eerdere signalement werd gegeven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zeehavenpolitie (@zeehavenpolitie)

- Advertisement -

Gerelateerd