Man ontsnapt in Den Haag weken na ontvoering in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Regio – Een man die 8 september vanaf Rotterdam CS is ontvoerd heeft weken later kunnen ontsnappen. Hij werd vastgehouden in een woning in Den Haag. De politie is op zoek naar mensen die mogelijk meer weten.

Het slachtoffer, een 42-jarige man uit Zuid-Amerika had op donderdag 8 september een afspraak bij Rotterdam CS. Aan de zijde Conradstraat stapt hij in een grote lichtgrijze auto met daarin drie mannen. Over de aard van de afspraak heeft de politie geen mededelingen gedaan.

- Advertisement -

De man verklaarde sinds die tijd vastgehouden te zijn in een Haagse woning. Hij wist op 26 september rond 09.30 uur te ontsnappen door zich uit het raam te springen van drie hoog. Hij kwam daarbij in een perkje terecht. Even later meldde de man zich zwaargewond bij politiebureau Zuiderpark in Den Haag.

Onderzoek
De politie is een onderzoek gestart naar de ontvoering en gijzeling, en roept mensen op die mogelijk getuige waren of op een andere wijze informatie hebben, om zich te melden.

Wie is het op 8 september opgevallen dat een man bij het Centraal Station in Rotterdam in een grote lichtgrijze auto is gestapt met daarin drie mannen?

Door onderzoek vermoedt de politie dat de man ontsnapte uit een woning in de omgeving van de Bellamystraat, Nieuwlandstraat, Pieter Langedijkstraat en de Betje Wolffstraat. Het slachtoffer heeft donker haar en een kort baardje. Toen hij zich op 26 september bij het politiebureau in Den Haag meldde, droeg hij een grijze broek, een grijze trui en zwarte sokken. Hij liep moeilijk door zijn verwondingen. Wie heeft hem op de ochtend van 26 september gezien?

Mensen die mogelijk bruikbare informatie of camerabeelden hebben, worden gevraagd contact op te nemen met de politie eenheid Rotterdam op telefoonnummer 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Traumahelikopter ingezet voor onwel persoon op kermis Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Vrijdagmiddag 26 april rond 17.50 uur is een persoon op het terrein van...

Brand in appartementencomplex Prinsenplein Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 26 april rond 13.00 uur is er brand uitgebroken in een flatgebouw aan het Prinsenplein...

Mannen houden personeel onder schot tijdens overval Aelbrechtskade Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een restaurant aan de Aelbrechtskade...

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...