Man overleden na geweldsincident in Loderstraat in Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Zaterdagmiddag 1 oktober is een man komen te overlijden bij een geweldsincident in de Loderstraat in Rotterdam-Schiebroek. De politie is een onderzoek gestart.

Even voor vieren werd een melding gemaakt van een steekincident, maar er is nog enige onduidelijkheid over wat er precies gebeurd is. De politie zegt op het moment dat er wordt uitgezocht of er geschoten of gestoken is.

- Advertisement -

Hoewel hulpdiensten massaal gealarmeerd werden, mocht hulp niet meer baten voor het slachtoffer. Er is op het moment nog geen informatie over de dader. Voor zover bekend zijn er nog geen verdachten aangehouden.

Onderzoek
De politie heeft inmiddels de omgeving afgezet om sporen veilig te stellen. Mensen die meer informatie hebben over wat er zich heeft afgespeeld of dat naar de dader(s) kan leiden, kunnen dit melden aan de politie via 0900-8844. Tips kunnen ook worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto’s: Norbert Verhoeff

- Advertisement -

Gerelateerd