Man uit Maassluis komt om het leven na ongeluk met motor op N222 Honselersdijk

Date:

Deel bericht:

Honselersdijk – Een 36-jarige man uit Maassluis is zaterdagmiddag op de Westlandroute in Honselersdijk om het leven gekomen na een ongeluk met zijn motor. Het slachtoffer botste op de N222 volop op een auto.

Het slachtoffer is nog door hulpverleners gereanimeerd, maar overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie sloot vanwege het onderzoek de weg in beide richtingen af. Wat er precies is gebeurd is niet bekend.

- Advertisement -

Volgens omstanders heeft de motorrijder mogelijk hard gereden. De motorrijder botste in totaal op twee auto’s. De klap was zo hard dat het slachtoffers meters verder dan zijn motor lag. De motor zelf was in twee stukken gebroken.

Getuigenoproep
Het Team FO- Verkeer van de politie is een onderzoek gestart naar het ongeval. Voor het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u rond 16.30 uur op de Westlandroute (N222) ter hoogte van Honselersdijk gereden en het ongeval zien gebeuren? Heeft u voor het ongeval de betrokken motorrijder zien rijden? Of heeft u andere informatie over het ongeval? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of stuur uw tips direct via het onderstaande tipformulier.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie in het keukenlokaal van het Albeda College Vloot Maassluis

Maassluis - Woensdagochtend 19 juni heeft er een een kleine explosie plaatsgevonden in een keukenlokaal van het Albeda...

Politie valt woning binnen na melding vuurwapen Nicolaas van het Wouthof Maassluis

Maassluis - De politie is na aanleiding van een vuurwapenmelding vrijdagavond een woning aan het Nicolaas van het...

Jongens gooien kinderwinkelwagen van flat van Beethovenlaan Maassluis

Maassluis - Een aantal jongeren hebben vrijdagmiddag op de van Beethovenlaan in Maassluis een kinderwinkelwagentje van een flat...

Aangereden voetganger (46) uit Maassluis overleden aan verwondingen

Maassluis - De voetganger die maandag 12 februari werd aangereden op de P.C. Hooftlaan in Maassluis is overleden...