Autoberger Tim start eigen YouTube kanaal over het leven van een berger

Date:

Share post:

Werknemers van bergingsbedrijven maken behoorlijk wat mee in hun carrière op de weg. Van pechgevallen tot ernstige ongelukken, en andere leuke meldingen. Autoberger Tim van Roos Autoberging is om deze reden begonnen met een eigen YouTube kanaal.

Dagelijks rukken autobergers honderden keren op een dag uit voor gestrandde automobilisten. Tim werkt in de regio Rotterdam en Omstreken. Van snelwegongelukken tot lege accu’s. En van auto’s tot elektrische fietsen die niet meer op gang willen komen. Bergers rukken uit op verzoek van verzekeringsmaatschappijen of automobilisten.

- Advertisement -

Het blijft niet bij het bergen van auto’s. Veelal worden zij ook ingezet om kleine storingen, zoals een lege accu of een lekke band ter plekke te verhelpen. Tim neemt je mee in zijn werkweek als autoberger.

In de eerste video kijk je mee met een ernstig ongeluk op de A20, een automobilist met een lege accu, en haalt hij een scooter uit een recreatiegebied op. Ook zien we dat het leven van een berger niet zonder risico’s is. Als hij op de snelweg een auto van de vluchtstrook wilt halen negeren tientallen automobilisten het rode kruis boven de weg.

Bekijk zijn eerste aflevering in onderstaande video en volg hem op dit kanaal.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd