RET medewerker treft slachtoffer van steekpartij aan op station Schiedam

Date:

Share post:

Een RET-medewerker heeft maandagmorgen op het station van Schiedam alarm geslagen nadat hij een persoon zag lopen die vermoedelijk gewond is geraakt door een steekpartij. Het slachtoffer liep tussen een groepje jongeren en moest behandeld worden door ambulancepersoneel.

De politie meldt dat het niet bekend is waar de steekpartij precies heeft plaatsgevonden. Vermoedelijk is het incident al enkele uren eerder gebeurd in Rotterdam. De betrokkenen waaronder het slachtoffer wilden echter nog niets verklaren over wat er was gebeurd.

- Advertisement -

Het slachtoffer is behandeld en de verwondingen lijken mee te vallen. Als de betrokkenen niets willen van de politie dan houdt het onderzoek ook verder op.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd