Familieleden overhandigen verdachte na schietpartij op coffeeshop aan politie Slaghekstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft afgelopen nacht twee mannen aangehouden voor de beschieting van een coffeeshop aan de Slaghekstraat in Rotterdam. Rond middernacht wist familie van de eigenaar van het pand een verdachte zelf al aan te houden.

Agenten kwamen af op een melding van een vechtpartij en hebben de verdachte die inmiddels achterin een auto zat van de familie overgenomen en aangehouden. Het gaat om een 16-jarige Amsterdammer. In het tumult was er een auto weggereden, deze auto is in de gemeente Haarlemmermeer staande gehouden en de 19-jarige man uit Haarlemmermeer is eveneens aangehouden.

- Advertisement -

Wat er precies was gebeurd was voor lange tijd nog niet duidelijk. Na onderzoek bleek dat het pand opnieuw was beschoten. In de omgeving werd een vuurwapen gevonden, en in de gevel inslagen. Daarnaast werd er een huls teruggevonden.

De mannen zitten nog vast.

 

 

- Advertisement -

Gerelateerd