Fietser zwaargewond achtergelaten na ongeluk Opweg Schoonhoven

Date:

Share post:

Schoonhoven – Bij een aanrijding op de Opweg in Schoonhoven tussen een fietser en een ander voertuig is zondagavond de fietser zwaar gewond geraakt. Het slachtoffer werd ernstig gewond achtergelaten door de tegenpartij.

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe het nu met de fietser gaat. De politie is op zoek naar getuigen van het ongeluk op zondagavond tussen 21.00 en 21.15 uur. Het betrokken voertuig zou in de richting van de Bovenberg zijn weggereden.

Mocht u iets gezien hebben dan kunt u de politie bereiken op 0900-8844.
Wilt u het anoniem melden dan kunt u het melden via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Bij het melden kunt u het registratienummer: PL1500-2022295694 benoemen.
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd