Gewonde na brand in woning, mogelijk brandstichting Tuniserf Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Bij een brand in een woning aan het Tuniserf in Rotterdam is afgelopen nacht één persoon gewond geraakt. De brand werd rond 02.34 uur gemeld bij de brandweer, de brand is vermoedelijk ontstaan door brandstichting.

Bij aankomst was er sprake van forse rookontwikkeling. Enkele buren van woningen rondom de brand hadden hun huis al verlaten. Het slachtoffer uit de woning was er inmiddels ook al uit, deze had teveel rook ingeademd en is naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

De brandweer heeft uit de woning een wasmachine gehaald. Het is niet bekend of hier de brand ook is begonnen. Het vermoeden bestaat dat er sprake is van brandstichting. De woning wordt verzegeld en zal later door team brandonderzoek van de politie en brandweer worden onderzocht.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd