Jongens 13 & 16 opgepakt met kapmes in Spijkenisse

Date:

Share post:

Spijkenisse – Een 13-jarige jongen is maandagmiddag door politieagenten samen met een 16-jarige jongen opgepakt door de politie. De politie kreeg rond 15,00 uur een melding dat het tweetal met mondkapjes op over de Marrewijklaan in Spijkenisse rondliepen. Ze hadden toen een groot mes bij zich.

Agenten kwamen de jongens tegen op het Drempelpad, bij het zien van de agenten lieten ze het kapmes op de grond vallen en gingen ervandoor. Op de Groene Kruisstraat in Spijkenisse konden de twee jongens uit Rotterdam worden aangehouden. Één van de jongens had ook nog een kapmes bij zich. Wat ze in Spijkenisse deden is niet bekend.

- Advertisement -

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd