Forse schade nadat twee collega’s met elkaar in botsing komen Molenbaan Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Twee collega’s van een koeriersbedrijf op de Molenbaan in Capelle aan den IJssel zijn dinsdagavond hard tegen elkaar aan gebotst. Het ongeluk gebeurde vlak voor de deur van het bedrijf, één van de bestuurders raakte lichtgewond.

De twee bestelbussen liepen zware schade op. Dat het een keer mis zou gaan komt niet onverwachts. Het bedrijf Instabox, voorheen Red je Pakketje is een doorn in het oog van veel ondernemers. De bezorgers rijden behoorlijk hard, en geparkeerde bussen zorgen voor onoverzichtelijke verkeerssituaties.

- Advertisement -

De bestelbussen zijn opgehaald door een bergingsbedrijf. De verzekering zal de schade verder moeten gaan afhalen. Er hoefde niemand naar het ziekenhuis.

- Advertisement -

Gerelateerd