Politie onderzoekt verdachte situatie na mogelijk bedreiging met vuurwapen Evenaar Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Agenten zijn dinsdagavond tegen middernacht in groten getale uitgerukt voor een melding van een mogelijke bedreiging met een vuurwapen op de Evenaar in Rotterdam. Diverse eenheden rukten met zware vesten uit en gingen op zoek naar de betrokkenen.

Agenten gingen op zoek naar een auto die mogelijk was weggereden en troffen deze ter hoogte van de Grote Beer voor de metro aan. In de auto zat een man welke een stopteken kreeg, de auto is doorzocht, maar er is geen vuurwapen aangetroffen.

- Advertisement -

Volgens de politie is er sprake geweest van een ruzie waarbij onduidelijk is wat er nu precies is gebeurd. Nadat de bestuurder vrijwillig afstand heeft gedaan van een mes kon de man zijn weg weer vervolgen.

- Advertisement -

Gerelateerd