Gewonde man na steekpartij loopt politiebureau Rotterdam Zuidplein binnen

Date:

Share post:

Rotterdam – Een man is afgelopen gewond het politiebureau in Rotterdam op het Zuidplein binnengerend. Het slachtoffer was kort daarvoor gewond geraakt bij een steekpartij op de Flakkeesestraat in Rotterdam.

De man was neergestoken in een woning aan de Flakkeesestraat en was vervolgens weggevlucht om hulp te zoeken. De politie heeft een ambulance opgeroepen voor de bebloede man die hem voor verdere behandeling naar het ziekenhuis vervoerde.

- Advertisement -

Het 34-jarige slachtoffer liep een steekwond in zijn arm op. Volgens de politie ligt de man nog steeds zwaargewond in het ziekenhuis.

Aanhouding
Het slachtoffer wist naast het adres ook een signalement door te geven. Agenten die naar de woning gingen, troffen daar een verdachte aan die aan het signalement voldeed. De 30-jarige man is aangehouden en wordt nader verhoord.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd