Auto belandt op zijn kop na eenzijdig ongeval Brede Hilledijk Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een bestuurder van een voertuig is zaterdagavond even na 18.30 uur op de Brede Hilledijk in Rotterdam op een geparkeerde auto gebotst. De auto kwam hierbij ondersteboven op de weg terecht. Door de klap is het stilstaande voertuig enkele tientallen meters het trottoir op geschoten. Wonder boven wonder liep daar op dat moment niemand.

De bestuurder van het rijdende voertuig is door de brandweer uit zijn voertuig gehaald en zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Waardoor de bestuurder op de auto botste is niet bekend. De politie doet onderzoek naar de toedracht hiervan. De weg is vanwege de berging van het voertuig een tijdje afgesloten geweest.

- Advertisement -

- Advertisement -

Gerelateerd