Meerdere voertuigen uitgebrand door vermoedelijke brandstichting in Rotterdam Oost

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn er in Rotterdam Alexander op meerdere plekken voertuigen uitgebrand. In totaal werden er vier auto’s en een scooter verwoest door de branden op meerdere plekken. Brandstichting wordt niet uitgesloten en de politie start een onderzoek of de branden iets met elkaar te maken hebben.

01.15 Scooter in brand Alexandriëstraat Rotterdam

Rond kwart over één afgelopen nacht werd de brandweer opgeroepen voor een voertuigbrand in het fietstunneltje ter hoogte van het Emmaus College in Rotterdam. Bij aankomst bleek het te gaan om een elektrische deelscooter die in brand was gestoken. De brand kon snel worden geblust en de uitgebrande resten worden later opgeruimd.

- Advertisement -

02.24 Bestelbus in brand gestoken Zernikeplaats Rotterdam

Nog geen uur later werd de brandweer opnieuw opgeroepen voor een autobrand. Op de parkeerplaats van de Zernikeplaats in Rotterdam-Ommoord stond een bestelbus in brand. Het bleek te gaan om een Ford Transit Custom welke als gestolen geregistreerd stond. De bus beschadigde geen andere auto’s, dat kwam om de bus vrijstaand was geparkeerd. De bus is diezelfde nacht nog opgehaald door een bergingsbedrijf.

De resten van de uitgebrande bestelbus. De bus zelf was inmiddels al weggehaald.

05.23 Meerdere auto’s uitgebrand Zevenkampse Ring Rotterdam

Rond 05.20 uur werd de brandweer opnieuw opgeroepen voor een auto in brand op de Zevenkampse Ring in Rotterdam. Omwonenden hoorden een paar flinke klappen en kort daarna ontdekten zij dat er meerdere auto’s voor de deur in brand stonden. In totaal werden drie auto’s verwoest door de brand. Ook hier wordt rekening gehouden met mogelijke brandstichting. De drie auto’s zijn onherstelbaar beschadigd geraakt. De Forensische Opsporing is in kennis gesteld om onderzoek te doen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Vaten met onbekende stof aangetroffen in woning Quackstraat Rotterdam

Rotterdam - Woensdagavond 29 mei heeft de Politie meerdere vaten met onbekende stoffen aangetroffen in een woning aan...

Bewoner gered van balkon bij grote woningbrand Oleanderstraat Rotterdam

Rotterdam - in een woning aan de Oleanderstraat in Rotterdam is woensdagmiddag een forse brand uitgebroken. Twee personen...

Veel schade en flinke file na ongeluk voor Spijkenisserbrug, één bestuurder aangehouden.

Spijkenisse - Woensdagmiddag 29 mei rond 16.36 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Het ongeluk gebeurde vlak voor de...

Politie zoekt getuigen van explosie bij woning aan Rodenrijselaan in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagnacht 29 mei was er een explosie bij een woning aan de Rodenrijselaan. De Politie zoekt...