Meerdere voertuigen uitgebrand door vermoedelijke brandstichting in Rotterdam Oost

Date:

Share post:

Rotterdam – In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn er in Rotterdam Alexander op meerdere plekken voertuigen uitgebrand. In totaal werden er vier auto’s en een scooter verwoest door de branden op meerdere plekken. Brandstichting wordt niet uitgesloten en de politie start een onderzoek of de branden iets met elkaar te maken hebben.

01.15 Scooter in brand Alexandriëstraat Rotterdam

Rond kwart over één afgelopen nacht werd de brandweer opgeroepen voor een voertuigbrand in het fietstunneltje ter hoogte van het Emmaus College in Rotterdam. Bij aankomst bleek het te gaan om een elektrische deelscooter die in brand was gestoken. De brand kon snel worden geblust en de uitgebrande resten worden later opgeruimd.

02.24 Bestelbus in brand gestoken Zernikeplaats Rotterdam

- Advertisement -

Nog geen uur later werd de brandweer opnieuw opgeroepen voor een autobrand. Op de parkeerplaats van de Zernikeplaats in Rotterdam-Ommoord stond een bestelbus in brand. Het bleek te gaan om een Ford Transit Custom welke als gestolen geregistreerd stond. De bus beschadigde geen andere auto’s, dat kwam om de bus vrijstaand was geparkeerd. De bus is diezelfde nacht nog opgehaald door een bergingsbedrijf.

De resten van de uitgebrande bestelbus. De bus zelf was inmiddels al weggehaald.

05.23 Meerdere auto’s uitgebrand Zevenkampse Ring Rotterdam

Rond 05.20 uur werd de brandweer opnieuw opgeroepen voor een auto in brand op de Zevenkampse Ring in Rotterdam. Omwonenden hoorden een paar flinke klappen en kort daarna ontdekten zij dat er meerdere auto’s voor de deur in brand stonden. In totaal werden drie auto’s verwoest door de brand. Ook hier wordt rekening gehouden met mogelijke brandstichting. De drie auto’s zijn onherstelbaar beschadigd geraakt. De Forensische Opsporing is in kennis gesteld om onderzoek te doen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd