112 Rijnmond kort: Explosie bij woning in Rotterdam | Mensen onwel op feest | Meerdere ongelukken | Waarschuwingsschot gelost in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

In dit nieuwsoverzicht vind je een verzameling van 112-nieuws van zondag 9 oktober. Ook vind je hier links naar de uitgebreide verhalen.

Vijf aanhoudingen na lossen van waarschuwingsschot Varkenoordseviaduct Rotterdam

- Advertisement -

De politie heeft afgelopen nacht na het lossen van een waarschuwingsschot vijf personen aangehouden. Een getuige meldde om 03.10 uur dat op de Zwederstraat uit een auto in de lucht werd geschoten en richting Putselaan nogmaals werd geschoten. Agenten wisten de auto op te sporen en op het Varkenoordseviaduct te stoppen. De inzittenden volgende de aanwijzingen niet volledig op waarop een agent zich genoodzaakt zag een waarschuwingsschot te lossen. Het is niet bekend of er ook daadwerkelijk een vuurwapen is aangetroffen.

Bestuurder rijdt verkeersborden uit de grond in Barendrecht

Een automobilist heeft afgelopen nacht meerdere verkeersborden uit de grond gereden. Het ongeluk gebeurde in Barendrecht, maar de auto was inmiddels gevlogen. Na onderzoek in de omliggende wijken werd door de politie een beschadigde BMW teruggevonden. Dat deze de veroorzaker was meteen duidelijk. Onder de auto zat nog één van de borden vastgeklemd.

Politie Barendrecht
Scooter uitgebrand Rosener Manzstraat Rotterdam

Een scooter is afgelopen nacht rond 04.38 uur in de Rosener Manzstraat in Rotterdam in vlammen opgegaan. Bij aankomst van de brandweer was deze al zo goed als uitgebrand. De brand was snel geblust. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Explosie bij woning zorgt voor veel schade Sluiskreek Rotterdam

Een voordeur van een woning aan de Sluiskreek in Rotterdam is afgelopen nacht rond 01.30 uur zwaarbeschadigd geraakt na een explosie. Er ontstond een kleine brand door de explosie, en een deur raakte zwaarbeschadigd. Ook een ruit bij de buren sprong door de klap. De politie heeft in de nacht onderzoek verricht. Wat de explosie heeft veroorzaakt is nog niet bekend.

Scooterrijder zwaargewond na ongeluk Huigenhofpad Schiedam

De bestuurder van een scooter is rond middernacht zwaargewond geraakt na een ongeluk op het Huigenhofpad in Schiedam. Het slachtoffer werd op straat aangetroffen nadat deze hard was gevallen met de scooter. Een Mobiel Medisch Team werd ingezet om het slachtoffer te stabiliseren waarop deze met spoed naar het ziekenhuis is overgebracht.

Meerdere mensen onwel op festival in onderzeeloods RDM-straat Rotterdam

Tijdens festival dagvlinder in de onderzeeloods in de RDM-straat in Rotterdam zijn meerdere mensen onwel geraakt. Zeker drie ambulances kwamen rond 23.30 uur ter plaatse om de festivalbezoekers na te kijken. Een aantal van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet precies bekend waardoor ze onwel zijn geworden. Mogelijk zijn ze onwel geworden door drugsgebruik.

Bestuurder vlucht na botsing met lantaarnpaal Bosdreef Rotterdam

Een automobilist is zaterdagavond rond 22.50 uur op de Bosdreef in Rotterdam de macht over het stuur verloren en tegen een lantaarnpaal gebotst. De bestuurder ging er na het ongeval vandoor en is voor zover bekend niet meer teruggevonden. Er raakte niemand anders gewond bij het ongeluk. Een berger heeft de zwaarbeschadigde auto opgehaald. De politie doet verder onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Zeer grote uitslaande brand in bedrijfsverzamelgebouw Hellevoetsluis (video)

Hellevoetsluis - Een bedrijfverzamelgebouw aan de Christian Huygensweg in Hellevoetsluis is dinsdagmiddag volledig verwoest. In het pand zat...

37-jarige man uit Nijmegen aangehouden voor betrokkenheid dodelijke aanrijding Boerengatbrug Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft op zondag 3 september een 37-jarige man uit Nijmegen aangehouden voor betrokkenheid bij...

Demonstranten van Extinction Rebellion bezetten Erasmusbrug

Rotterdam - Klimaatactivisten van Extinction Rebellion hebben vrijdagmiddag de Erasmusbrug in beide richtingen geblokkeerd. Dat gebeurde rond het...

Twee gewonden en aanhoudingen na ruzie tussen minderjarige jongeren in Oud-Beijerland

Oud-Beijerland - Woensdagavond 30 augustus rond 21.25 uur heeft er in een parkje van de H.S.B laan in...