Opnieuw explosie bij woning Sluiskreek Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Opnieuw heeft er bij een woning aan de Sluiskreek in Rotterdam een gigantische explosie plaatsgevonden. Met een explosief is opnieuw geprobeerd om de voorgevel op te blazen. Een gezin was op dat moment nog thuis, maar raakte gelukkig niet gewond.

De politie heeft opgeschaald naar GRIP 1. Iedereen is veilig uit het huis maar het vermoeden bestaat dat er nog een explosief ligt dat niet is afgegaan. De omgeving is afgezet en omliggende woningen zijn ontruimd.

- Advertisement -

Het is de tweede keer in twee dagen dat er een explosie plaatsvind bij de woning. Ondanks een camera wisten twee jongens die vermoedelijk met een scooter zijn gevlucht toch het explosief te plaatsen en te ontsteken. De knal was volgens omwonenden gigantisch.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd