Man met vuurwapen aangehouden in Rozenburg

Date:

Share post:

Rozenburg – Agenten van de politie in Rozenburg hebben op 12 oktober een 28-jarige man aangehouden voor het op zak hebben van een vuurwapen.

De politie ontving woensdag een belletje van iemand die de verdachte roerloos op een bankje zag zitten aan de Bosseplaat. Agenten gingen poolshoogte nemen en kregen de indruk dat de man mogelijk onder invloed verkeerde.

- Advertisement -

Toen de agenten de man controleerden, troffen zij het vuurwapen aan, waarna de man werd aangehouden. In de politieauto leek de man onwel te worden en werd ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Er bleek gelukkig niets aan de hand, waarna de man alsnog naar het bureau werd overgebracht.

Het wapen is in beslag genomen en de man wordt verhoord. Of de man uiteindelijk daadwerkelijk onder invloed verkeerde, of niet, is niet bekend.

- Advertisement -

Gerelateerd