Man met vuurwapen aangehouden in Rozenburg

Date:

Deel bericht:

Rozenburg – Agenten van de politie in Rozenburg hebben op 12 oktober een 28-jarige man aangehouden voor het op zak hebben van een vuurwapen.

De politie ontving woensdag een belletje van iemand die de verdachte roerloos op een bankje zag zitten aan de Bosseplaat. Agenten gingen poolshoogte nemen en kregen de indruk dat de man mogelijk onder invloed verkeerde.

- Advertisement -

Toen de agenten de man controleerden, troffen zij het vuurwapen aan, waarna de man werd aangehouden. In de politieauto leek de man onwel te worden en werd ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Er bleek gelukkig niets aan de hand, waarna de man alsnog naar het bureau werd overgebracht.

Het wapen is in beslag genomen en de man wordt verhoord. Of de man uiteindelijk daadwerkelijk onder invloed verkeerde, of niet, is niet bekend.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Hulpdiensten massaal uitgerukt voor neergestort modelvliegtuigje Noordzeeweg Rozenburg

Europoort Rotterdam - Vrijdagochtend 15 december rond 11.30 uur belde een bewoner vanuit Maassluis dat hij een stuntvliegtuig...

Man spuit met pepperspray in supermarkt Laan van Nieuw Blankenburg Rozenburg

Rozenburg - Een man heeft zondagmiddag 15 oktober voor nogal wat commotie gezorgd in een supermarkt aan de...

Man gewond na steekpartij, verdachte aangehouden Klipperhof Rozenburg

Rozenburg - Zaterdagavond 14 oktober rond 20.50 uur heeft er een steekincident plaatsgevonden aan de Klipperhof in Rozenburg....

Blussen brand bij afvalverwerker AVR gaat nog tot zeker tot zaterdag door

Rotterdam - Het gaat nog een geruime tijd duren voordat de grote brand die donderdag ontstond bij afvalverwerker...